AZ akciók már csak
00
NAP
-
00
ÓRA
-
00
PERC
-
00
MP.
Ingyenes szállítás 45 000 Ft-tól
Kéziszerszámok 30év törésgaranciával
Barkácsgépek 2 év garanciával
Országos 2 napos kiszállítás

Black Tools, azaz a Black Szerszámok széles választékban, első kézből, egyenesen a magyarországi Black nagykereskedésből!

Online barkácsboltunkat elsősorban azoknak ajánljuk akik megbízható szerszámokat keresnek a lehető legjobb ár-érték arányban. Kínálatunkban nem csak kiváló minőségű és strapabíró króm-vanádium acél ötvözetből készült kéziszerszámok találhatók meg, de minőségi barkácsmunkák elvégzésére alkalmas, praktikus kisgépeket, speciális célszerszámokat és eszközöket is kínálunk a barkácsolás szerelmeseinek.

MIÉRT ABLACK

Minőség

Célunk, hogy a Black Szerszám mint márkanév, Magyarországon is összeforrjon a megbízható és legjobb ár-érték arányban kapható barkácsgépek és barkács szerszámok fogalmával. Ennek érdekében, szerszám fejlesztéseink során, mindig a legmagasabb adott értékre törekszünk.

Ár - Érték

Vásárlóink igényét alapul véve mérnökeink hónapról-hónapra új fejlesztéseken, új szerszámokon dolgoznak, hogy a gyártásból útnak induló Black eszközök, ne csak kedvező árakat képviseljenek az európai szerszámpiacon, de megbízható társunkká vállhassanak a barkács munkálataink során is.

garancia

Barkács webáruházunkban vásárolt kéziszerszámokra törésgaranciát, kisgépeinkre 2 év garanciát biztosítunk. Gépeink meghibásodására, ritkán van példa, azonban ha mégis előfordul, a gép szervízelése magyarországon megoldott, így nem kell több hetet várni a javításra és esetleges cserére sem.

Black Tools Hungary -> Black Szerszám

A Black szerszámok és gépek lengyelországon túl, a szlovák, német és cseh piacon is bizonyítottak már. Az otthon szerelők, ezermesterek, és barkácsolók örömére, a Black Tools végre megnyitotta barkács webáruházát, országos kiszállítással! 

Mikor a legjobb választás a Black Szerszám?

mikor ne válassz black gépet?

Kell egy szerszám? Nézz körül barkács webshoppunkban! Navigálj egyszerűen a termékszűrők segítségével és vidd haza kedvenc szerszámaidat!

Kíváncsi vagy mióta működünk, honnan jöttünk és merre haladunk? Ismerd meg történetünket és fedezd fel a Black Szerszám eredetét!

Kérdésed van a szerszámokkal kapcsolatban? Szeretnél a saját barkácsboltodban is Black Szerszámokat kínálni? Keress minket bizalommal!

Legújabb szerszámok a webshopban: