BLACK szivattyú, önfelszívó kerti szivattyú

Black BLACK szivattyú, önfelszívó kerti szivattyú

Ha van fúrt kút a kertedben, a nagy teljesítményű kerti szivattyú segíthet felszínre hozni a vizet. Egy saját fúrt kúttal rengeteget spórolhatsz a vízszámlán, ha van kerti kút szivattyúd is hozzá. Medence töltés, locsolás, autómosás – nem pörgetik a vízórát, ha kútból töltöd, nagy teljesítményű kerti szivattyú segítségével. Ha van saját kutad, nem kell a vezetékes vizet pocsékolnod a forró nyári napokon, mégsem kell lemondanod semmiről. Egy kerti szivattyú fúrt kúthoz kellemesebbé teheti a nyári mindennapokat. Használd ki a kerti szivattyú erejét.

Ingyenes szállítás 45 000 Ft-tól
Kéziszerszámok 30év törésgaranciával
Barkácsgépek 2 év garanciával
Országos 2 napos kiszállítás
BLACK szivattyú, önfelszívó kerti szivattyú:

Miért a blackszerszam.hu?

Webshoppunkban vásárolt, minden BLACK és BENSON kéziszerszámunkra, 30 év törésgaranciát biztosítunk.

Minden elektromos, akkumulátoros, benzin motoros, pneumatikus kisgépre, gépre 2 év garanciát biztosítunk!

Csak utólag derült ki, hogy nem megfelelő a termék? Semmi pánik! A törvényben előírt 14 nap helyett, nálunk 30 napon belül, azaz majd 5 hétig nyugodtan meggondolhatod magad. Ha visszaküldöd a termékünket, mi visszaadjuk vásárlásod teljes árát! 

A bankkártyás fizetést az OTP simple biztonságos rendszere biztosítja. Bankkártyás fizetést választva automatikusan az OTP felületén végezheted el az utalást, mely rejtve van, nem csak a blackszerszam.hu, de bármilyen harmadik fél elől.

Megrendelésedtől számított 2-3 munkanapon belül, házhoz is érkezik a csomag.  A házhozszállítást a megbízható GLS biztosítja.

Csomagod helyzetéről, nem csak emailben, de sms-ben is értesítést kapsz majd!

Utánvétes fizetést választva, csomagátvételkor nem csak készpénzzel, de kártyával is fizethetsz majd.

Minőségi GLS házhozszállitási dijjak:

 

45 000 Ft alatt,

  • Express helyszíni átvétel: 2790Ft
  • GLS házhozszállítás 1899Ft
  • GLS csomagpontba a szállítás  csak 1399Ft

 

45 000 Ft-tól,

  • INGYEN házhoz vagy csomagpontba szállítjuk a rendelésed 

 

Házhozszállítási áraink és a házhozszállítási idő, egységesek az ország bármely pontjáról is rendelsz. Rendelésed 48 órán belül kiszállítjuk.

A Black Tools Hungary nagykereskedés webshopjában, nem csak garanciával vásárolhatsz Black barkács termékeket, de első kézből értesülhetsz a Magyarországra behozott újdonságokról is-

 

Nagyon sürgősen kellene?

Az EXPRESS helyszíni átvét szolgáltatásunk által, rendelésedet előre vesszük a sorban, így 2 órán belül már át is veheted azt a Bp. gyömrői út 76-80 szám alatt található telephelyünkön!

 

CSAK munkanapokon (10:00 – 15:00-közt)

Bővebb információk:

A kerti vízszivattyúk tökéletesen szolgálják a célt, hogy kertedet virágaidat éltető forrással, vízzel lássák el. Ezek a szivattyúk nemcsak hidratáltan tartják a talajt, hanem kiszűrik a törmelékeket és a szennyeződéseket is, amelyek károsak lehetnek a táptalajra. A modern kerti vízszivattyúk általában rendkívül hatékonyak és jó áron hozzáférhetők, így ideális választás mindazok számára, akik egészséges kerti területet szeretnének fenntartani anélkül, hogy mélyen a zsebükbe nyúlnának. Ezek a szivattyúk segíthetnek a vízzel való takarékosságban is, csökkentve ezzel a környezetre gyakorolt hatását, és lehetővé téve, hogy részt vegyen bolygónk gyönyörű ökoszisztémáinak védelmében.

Önfelszívó kerti szivattyú

A vízszivattyú használata hatékony módját jelenti a kútból a kertbe történő víz továbbításának. A kútból akkor is felhúzza a vizet, ha a vízszint a szívószint alatt van. Ez a vákuumnyomásos szívóerőt hoz létre, amely segít fenntartani a nyomást a forrás és a célállomás között. Ma már az újabb, önfelszívó kerti szivattyú konstrukciók csendes motorokkal rendelkeznek, így a háztulajdonosoknak nem kell aggódniuk a zajszennyezés miatt. Ezeknek a szivattyúknak a hatékonysága csőszerelvények, visszacsapó szelepek és szűrők használatával is növelhető, hogy megszabaduljanak a szennyeződésektől a vízből, miközben az A pontból B pontba jut.

Benzines szivattyú

A benzines szivattyúk számos előnyt kínálnak a hagyományos elektromos szivattyúkkal szemben. Hihetetlenül erősek, mégis kompaktak, nagyobb erőt biztosítanak az elektromos motorokéhoz képest, így jobban kezelik a vastagabb öntözőtömlőket és a szivattyúzásbéli teljesítményeket is. Hordozhatóságuk miatt ideálisak mind helyhez kötött telepítéshez, mind pedig könnyen mozgatható alternatívaként. Ezenkívül nem igényelnek elektromos csatlakozást, így gyakorlatilag bárhol használhatók. A benzinmotorok viszonylag kevés karbantartást is igényelnek, ami hosszú távon nagyobb hatékonyságot eredményez az elektromos motorokhoz képest, amelyek több rendszeres ápolást és karbantartást igényelnek. Ha kerti szivattyúkról van szó, a benzines szivattyúkat tartós teljesítményük és megbízhatóságuk miatt erősen fontolóra kell venni.

Elektromos kerti szivattyú

Az elektromos kerti szivattyúk megbízható, hatékony és környezetbarát megoldást kínálnak a vízszükségletek megoldására. Ezek a szivattyúk beépített áramlásérzékelővel rendelkeznek, amely csak akkor kapcsolja be a szivattyút, amikor szükséges, így korlátozva az energia- és vízpazarlást. Az elektromos szivattyúk nagyon kevés karbantartást igényelnek - csupán egy rendszeres szűrőcserét, hogy a szivattyút továbbra is hatékonyan használhassa. Kis méretüknek köszönhetően az elektromos kerti szivattyúk fészerekben vagy üvegházakban is elhelyezhetők, és nem igényelnek helyet a kertben vagy az udvaron. Felhasználóbarát kialakításukkal bármilyen kerti projekt esetében könnyedén és pontosan elvégezhetővé teszik a kútöntözést. Ha a módját keresed annak, hogy gyorsan, hatékonyan és óriási költségek nélkül juttass vizet kertedbe, próbáld ki a kerti szivattyúkat. Ezek a praktikus eszközök nagy mennyiségű vizet mozgatnak meg viszonylag rövid távolságra, minimális erőfeszítéssel. Amellett, hogy megbízható működést biztosítanak, az öntözési igényekhez is igazíthatók. Ami a legjobb, hogy a legtöbb kerti vízszivattyú könnyen telepíthető, és csak minimális karbantartást igényel. Készen állsz arra, hogy beszerezd saját BLACK szivattyúdat?

Black BLACK szivattyú, önfelszívó kerti szivattyú

Ha van fúrt kút a kertedben, a nagy teljesítményű kerti szivattyú segíthet felszínre hozni a vizet. Egy saját fúrt kúttal rengeteget spórolhatsz a vízszámlán, ha van kerti kút szivattyúd is hozzá. Medence töltés, locsolás, autómosás – nem pörgetik a vízórát, ha kútból töltöd, nagy teljesítményű kerti szivattyú segítségével. Ha van saját kutad, nem kell a vezetékes vizet pocsékolnod a forró nyári napokon, mégsem kell lemondanod semmiről. Egy kerti szivattyú fúrt kúthoz kellemesebbé teheti a nyári mindennapokat. Használd ki a kerti szivattyú erejét.