Hegesztők

Black Hegesztők

A hegesztők használata régebben nem volt kifejezetten egyszerű: nagy és nehéz gépek voltak, éppen ezért hiába voltak hasznosak, nehéz volt őket használni. Szerencsére ezt már meghaladta a technika, és a mai hegesztők egészen kompaktak, így különösebb fizikai erő is kiválóan lehet őket használni, akár otthoni munkák során is. Sőt: az igazán jó hegesztők multifunkciósak, azaz többféle munkára is alkalmasak. Egyetlen gomb kapcsolgatásával egyetlen eszközben kaphatunk AWI hegesztőt, CO hegesztőt és inverteres hegesztőt is, így nincs olyan munka, amit kifoghat rajtunk

Ingyenes szállítás 45 000 Ft-tól
Kéziszerszámok 30év törésgaranciával
Barkácsgépek 2 év garanciával
Országos 2 napos kiszállítás
Hegesztők:

Miért a blackszerszam.hu?

Webshoppunkban vásárolt, minden BLACK és BENSON kéziszerszámunkra, 30 év törésgaranciát biztosítunk.

Minden elektromos, akkumulátoros, benzin motoros, pneumatikus kisgépre, gépre 2 év garanciát biztosítunk!

Csak utólag derült ki, hogy nem megfelelő a termék? Semmi pánik! A törvényben előírt 14 nap helyett, nálunk 30 napon belül, azaz majd 5 hétig nyugodtan meggondolhatod magad. Ha visszaküldöd a termékünket, mi visszaadjuk vásárlásod teljes árát! 

A bankkártyás fizetést az OTP simple biztonságos rendszere biztosítja. Bankkártyás fizetést választva automatikusan az OTP felületén végezheted el az utalást, mely rejtve van, nem csak a blackszerszam.hu, de bármilyen harmadik fél elől.

Megrendelésedtől számított 2-3 munkanapon belül, házhoz is érkezik a csomag.  A házhozszállítást a megbízható GLS biztosítja.

Csomagod helyzetéről, nem csak emailben, de sms-ben is értesítést kapsz majd!

Utánvétes fizetést választva, csomagátvételkor nem csak készpénzzel, de kártyával is fizethetsz majd.

Minőségi GLS házhozszállitási dijjak:

 

45 000 Ft alatt,

  • Express helyszíni átvétel: 2790Ft
  • GLS házhozszállítás 1899Ft
  • GLS csomagpontba a szállítás  csak 1399Ft

 

45 000 Ft-tól,

  • INGYEN házhoz vagy csomagpontba szállítjuk a rendelésed 

 

Házhozszállítási áraink és a házhozszállítási idő, egységesek az ország bármely pontjáról is rendelsz. Rendelésed 48 órán belül kiszállítjuk.

A Black Tools Hungary nagykereskedés webshopjában, nem csak garanciával vásárolhatsz Black barkács termékeket, de első kézből értesülhetsz a Magyarországra behozott újdonságokról is-

 

Nagyon sürgősen kellene?

Az EXPRESS helyszíni átvét szolgáltatásunk által, rendelésedet előre vesszük a sorban, így 2 órán belül már át is veheted azt a Bp. gyömrői út 76-80 szám alatt található telephelyünkön!

 

CSAK munkanapokon (10:00 – 15:00-közt)

Bővebb információk:

A hegesztők a BLACK-et választják

Elmúltak azok az idők, amikor a hegesztőknek szó szerint láncra kellett láncolniuk magukat, hogy hatalmas hegesztőgépeiket felhúzzák a platformokra és a szélsőséges helyekre. Az új technológiájú, innovatív IGBT hegesztőgépeknek köszönhetően a hatékonyság 30%-os növekedése azonnal érzékelhető. Ráadásul a fő transzformátor csökkentett súlyának és térfogatának köszönhetően ezek az inverteres hegesztőgépek legfeljebb fele akkorák lehetnek, mint elődeik! De ha valami igazán különlegeset szeretnél, próbáld ki azokat a komplex gépeket, amelyek képesek néhány kattintással AWI hegesztő üzemmódról CO hegesztő üzemmódra inverteres hegesztő üzemmódra váltani - tökéletesek a több hegesztési területen dolgozó szakemberek számára.

A BLACK hegesztőgépekkel nem lehet mellé nyúlni

A hegesztéstechnika szerelmesei nagy része hivatásból, a többiek barkács feladatok elvégzésének céljából használják ezeket a gépeket. Professzionális körülmények között tesztelt BLACK hegesztőgépek, megállják a helyüket akkor is, ha nagy teljesítményű munkáról van szó. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően, már találkozhatunk olyan hegesztőkkel is, melyekbe előre betáplált "tudásként" elérhető 3 különböző hegesztési mód is.

AWI hegesztő

Az AWI hegesztőgép határozottan bizonyítja, hogy a hegesztési folyamat mennyit fejlődött az elmúlt időben. Argon védőgázas, wolframelektródás, inergázas hegesztési folyamat hatékony és átfogó munkakörnyezetet teremt minden fémipari munkás számára. Szinte olyan, mintha a jövőben lennénk, ahol a TIG hegesztőgépek már a normát jelentik! Ez a jól összerakott AWI hegesztő berendezés tiszta és szennyeződésmentes eredményt biztosít, így biztos lehetsz benne, hogy jól halad majd vele a munka is.

Inverteres hegesztő

A modern félvezető elemekkel felszerelt frekvenciaváltó technológiának köszönhetően, mindig tökéletes hegesztési varratot készíthetsz. Ezzel a technológiával az egyenáramot nagyfrekvenciás váltakozó árammá alakítja a gép, ami megkönnyíti az ív lecsapását és az acélrúd gyors vágását - elmúltak azok az idők, amikor egy rossz mozdulattal majdnem tönkretetted az addigi verejtékes munkádat! Ráadásul a frekvenciaváltó technológia nagyszerűen működik olyan anyagokkal, amelyeknek nagy a hővezető képessége. Nagy hővezetésű anyagoknál impulzushegesztésre is alkalmas. Szinte olyan, mintha a modern technológia emberfeletti képességeket adna nekünk a hegesztésben!

CO hegesztő

A CO2 védőgázas hegesztőgép használata ötvözetlen vagy alacsonyan ötvözött szerkezeti acélok összekötéséhez vagy ívhegesztéshez elengedhetetlen. Az oxidáció megakadályozásához ugyanis a levegőben lévő szén-dioxidból szén-monoxidot és oxigént kell bontani. Szerencsére az elektródhuzalhoz hozzáadott dezoxidáló elemeknek köszönhetően nem történik semmi baj. Mindent egybevetve, a CO2 hegesztőgép ideális a tűpontos munka kivitelezéséhez. A BLACK barkács webáruház hegesztéstechnika kategóriájában tehát megtalálhatod a legtutibb inverteres hegesztőgépeket, amiknek sem az otthoni, sem pedig a lakatos és zártszelvénnyel dolgozó szakemberek munkái nem jelentenek kihívást. Ismerd meg te is a BLACK hegesztőgépeket és dobj is a kosárba rögtön egyet!

Black Hegesztők

A hegesztők használata régebben nem volt kifejezetten egyszerű: nagy és nehéz gépek voltak, éppen ezért hiába voltak hasznosak, nehéz volt őket használni. Szerencsére ezt már meghaladta a technika, és a mai hegesztők egészen kompaktak, így különösebb fizikai erő is kiválóan lehet őket használni, akár otthoni munkák során is. Sőt: az igazán jó hegesztők multifunkciósak, azaz többféle munkára is alkalmasak. Egyetlen gomb kapcsolgatásával egyetlen eszközben kaphatunk AWI hegesztőt, CO hegesztőt és inverteres hegesztőt is, így nincs olyan munka, amit kifoghat rajtunk