Üzemanyag ellátás eszközök

Black Üzemanyag ellátás eszközök

Az egyik legfontosabb része az autónak az üzemanyag szivattyú, ami gondoskodik róla, hogy a benzin vagy gázolaj bejusson a motorba. Sajnos ez szeret meghibásodni, és ilyenkor az olajszivattyú csere a legjobb megoldás. Létezik külön benzin- és gázolajszivattyú, így a különböző típusú járművek mindegyikébe lehet kapni új alkatrészt. Mielőtt azonban erre sor kerülne, egy kompresszió mérővel hengerenként megmérheted a maximális kompresszió-végnyomást, hogy kiderítsd, biztosan szükséged van-e az új szivattyúra. Ez az eszköz otthon is hasznos lehet, de szerelőként kötelező!

Ingyenes szállítás országszerte, 45 000 Ft-tól
Kéziszerszámok 30év törésgaranciával
Barkácsgépek 2 év garanciával
Üzemanyag ellátás eszközök:

Miért a blackszerszam.hu?

Webshoppunkban vásárolt, minden BLACK és BENSON kéziszerszámunkra, 30 év törésgaranciát biztosítunk.

Minden elektromos, akkumulátoros, benzin motoros, pneumatikus kisgépre, gépre 2 év garanciát biztosítunk!

Csak utólag derült ki, hogy nem megfelelő a termék? Semmi pánik! A törvényben előírt 14 nap helyett, nálunk 30 napon belül, azaz majd 5 hétig nyugodtan meggondolhatod magad. Ha visszaküldöd a termékünket, mi visszaadjuk vásárlásod teljes árát! 

A bankkártyás fizetést az OTP simple biztonságos rendszere biztosítja. Bankkártyás fizetést választva automatikusan az OTP felületén végezheted el az utalást, mely rejtve van, nem csak a blackszerszam.hu, de bármilyen harmadik fél elől.

Megrendelésedtől számított 2-3 munkanapon belül, házhoz is érkezik a csomag.  A házhozszállítást a megbízható GLS biztosítja.

Csomagod helyzetéről, nem csak emailben, de sms-ben is értesítést kapsz majd!

Utánvétes fizetést választva, csomagátvételkor nem csak készpénzzel, de kártyával is fizethetsz majd.

Minőségi GLS házhozszállitási dijjak:

 

45 000 Ft alatt,

  • Express helyszíni átvétel: 2790Ft
  • GLS házhozszállítás 1899Ft
  • GLS csomagpontba a szállítás  csak 1399Ft

 

45 000 Ft-tól,

  • INGYEN házhoz vagy csomagpontba szállítjuk a rendelésed 

 

Házhozszállítási áraink és a házhozszállítási idő, egységesek az ország bármely pontjáról is rendelsz. Rendelésed 48 órán belül kiszállítjuk.

A Black Tools Hungary nagykereskedés webshopjában, nem csak garanciával vásárolhatsz Black barkács termékeket, de első kézből értesülhetsz a Magyarországra behozott újdonságokról is-

 

A Bp. gyömrői út 76-80 szám alatt található telephelyünkön  a rendelésed átveheted személyesen is.

 

Nagyon sürgősen kellene?

 

Az EXPRESS helyszíni átvét szolgáltatásunk által, rendelésedet előre vesszük a sorban, így 2 órán belül már át is veheted azt telephelyünkön!

CSAK munkanapokon (10:00 – 15:00-közt)

Bővebb információk:

Üzemanyag ellátás eszközök fontosságának megléte

A legtöbb szerelőnek van egy alapvető szerszámkészlete, amelyet naponta használ. Vannak azonban olyan speciális szerszámok, amelyekre csak bizonyos feladatokhoz van szükség. Például, amikor egy üzemanyag-szállító rendszeren dolgozik, szükség van pl. egy üzemanyagnyomásmérőre. Ez az eszköz segít az üzemanyag-szállító rendszer nyomásának mérésében és annak biztosításában, hogy az a megfelelő tartományon belül legyen. Üzemanyagnyomás-mérő nélkül nehéz lenne diagnosztizálni az üzemanyag-szállító rendszer problémáit, és elvégezni a szükséges javításokat. Ezért, bár nem minden szerelőnek van szüksége egy teljes speciális szerszámkészletre, a megfelelő szerszámokhoz való hozzáférés alapvető fontosságú lehet a munka megfelelő elvégzéséhez.

Ezekre lesz szükséged, ha autószerelőként üzemanyag rendszer javítással is foglalkozol

Először is szükséged lesz egy tölcsérre, hogy az üzemanyagot a tartályba tölthesd. Másodszor, szükség lesz egy üzemanyagvezeték-leválasztó szerszámra, hogy az üzemanyagvezetéket le tudd választani a tartályról. Végül pedig szükséged lesz egy fogóra az üzemanyagvezetékek bilincseinek meghúzásához vagy meglazításához. Ezek a szerszámok elengedhetetlenek ahhoz, hogy az üzemanyagot biztonságosan és helyesen folyathassuk ki, vagy be. Nélkülük megsérülhetnek az üzemanyagvezetékek, vagy az üzemanyag a földre folyhat. Ezért érdemes meggyőződnöd róla, hogy kéznél vannak, mielőtt elkezded a kívánt szerelési projektet.

Dízel üzemanyagátvitelre tökéletes egy gázolaj szivattyú

Az alábbiakban összeállítottunk egy listát azokról a dolgokról, amelyeket szem előtt kell tartanod, mikor új gázolaj szivattyút vásárolsz. Először is, vedd figyelembe, hogy milyen munkára fogod használni a szivattyút. Ha csak üzemanyag átadására használnád, egy kisebb dízel szivattyú is elegendő lesz. Ha azonban komolyabb munkát szeretnél végezni, például egy hidraulikus rendszert működtetni, akkor nagyobb teljesítményű szivattyúra lesz szükséged. Ezután nézd meg a szivattyú felépítését. Olyat szeretnél, ami jól megépített és tartós - elvégre arra fogsz támaszkodni, hogy képes legyél a munkát jól elvégezni. Fordíts figyelmet olyan dolgokra, mint az építés során felhasznált anyagok és a szivattyú általános kialakítása. Végül ne feledkezz meg a költségekről sem. A gázolaj szivattyúk ára széles skálán mozoghat, ezért fontos, hogy a vásárlás megkezdése előtt készíts egy költségvetést. Ha tudod, hogy mennyit szeretnél ilyen szerszámra költeni, leszűkítheted a lehetőségeket, és megtalálhatod az igényeidnek megfelelő dízel szivattyút.

Olajszivattyú és kompresszió mérő? Kellenek ezek?

A kompresszió mérő nélkülözhetetlen eszköz minden garázsban vagy műhelyben. A benzines belsőégésű motorok kompressziójának vizsgálatára szolgál. A kompressziópróba a motor gyújtógyertyanyílásába csavarodik, és méri a hengerekben lévő nyomást. A vizsgálat eredményei számos motorprobléma diagnosztizálására használhatók, például kopott dugattyúgyűrűk, kiégett szelepek vagy kiégett fejtömítések észlelésére. A kompresszió mérő egy egyszerű, mégis sokoldalú eszköz, amely sok időt és pénzt takaríthat meg, mivel segíthet a motorprobléma okának pontos megállapításában. Cseréljünk olajat magunktól. Amikor saját maga cseréli ki az olajat, a megfelelő szerszámok megléte sokat számít. Az egyik legfontosabb szerszám, amelyre szüksége lesz, az olajszivattyú. Ez az eszköz segít eltávolítani a használt olajat az autó motorjából, megkönnyítve ezzel az olaj és a szűrő cseréjét. Olajszivattyú nélkül kézzel kellene eltávolítania a régi olajat, ami rendetlen és borzasztóan időigényes is lehet. A piacon számos különböző típusú olajszivattyú kapható, ezért fontos, hogy olyat válassz, amelyik kompatibilis az autóddal és az üzemanyag rendszerével. Egyes olajszivattyúk elektromosak, míg mások kézi működtetésűek. Ha nem tudod biztosan, hogy melyik típusú olajpumpát vásárold meg, nézd meg autód használati útmutatóját, vagy kérdezz meg egy szakképzett szerelőt. A megfelelő olajszivattyúval az olajcsere mától gyerekjáték lesz.

Black Üzemanyag ellátás eszközök

Az egyik legfontosabb része az autónak az üzemanyag szivattyú, ami gondoskodik róla, hogy a benzin vagy gázolaj bejusson a motorba. Sajnos ez szeret meghibásodni, és ilyenkor az olajszivattyú csere a legjobb megoldás. Létezik külön benzin- és gázolajszivattyú, így a különböző típusú járművek mindegyikébe lehet kapni új alkatrészt. Mielőtt azonban erre sor kerülne, egy kompresszió mérővel hengerenként megmérheted a maximális kompresszió-végnyomást, hogy kiderítsd, biztosan szükséged van-e az új szivattyúra. Ez az eszköz otthon is hasznos lehet, de szerelőként kötelező!