Garancia információk

A blackszerszam.hu-n vásárolt kéziszerszámokra és barkácsgépekre, 2020.11.1-től garanciát adunk.

  • 2 év teljes körű garancia minden BLACK és BENSON barkácsgépre.
  • 30 év  törésgarancia minden BLACK és BENSON kéziszerszámra.
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Termék választásnál figyeljen, hogy a megfelelő terméket a megfelelő munkához válassza és ne terhelje túl a gépeket. Ha a vásárolt BLACK gépeit, szerszámait, rendeltetésszerűen és körültekintően használja, hosszú évekig megbízható társa, jó barátja lesz bármely BLACK szerszám.

2 éves szerszámgép Garancia alól kivételek:

 1. géprongálás, törés,
 2. túlterhelés gépkölcsönzőben használt termékek,
 3. hiányzó dokumentáció (vásárlást igazoló számla)

30 év kéziszerszám törésgarancia alól kivételek:

 1. szándékos rongálás
 2. hiányzó dokumentáció (vásárlást igazoló számla)

30 napos pénzvisszafizetési garancia

 1. A törvényben előírt 14nap elálláson felül, 30-napot biztosítunk ha meggondolnád magad (Figyelem: 14 napos elállás esetén a törvény szerint előírt teljes vásárlás összegét visszafizetjük, 30 napos, hosszított pénzvisszafizetési garancia esetén, a vásárolt termékek ára kerül visszafizetésre, szállítási díj nélkül)
 2. A pénzvisszafizetési igényt, és így a vásálrói elállást, írásban, mindenképp a termék átvételtől számított 30 napon belül szükséges jelezni.
 3. A pénzvisszafizetési garancia érvényesítéséhez vásárlást igazoló számla bemutatása szükséges.
 4. A termék sértetlen állapotú visszaérkezését követően, gond nélkül visszatérítésre kerül a vásárolt összeg, vagy igény szerint levásárlásra kerülhet sor.
 5. Amennyiben a termék sérülten kerül visszaküldésre, a jelenleg is hatályos fogyasztói jogszabályok értelmében, az értékcsökkenésért a vásárló felel. 

A szerszám kiegészítőkre, így bárminemű fúrófejre NEM jár garancia.

Reméljük, hogy a blackszerszam.hu által biztosított 2 éves szerszámgép és 30 éves kéziszerszám törésgarancia hozzájárul ahhoz, hogy ön a következőkben is szívesen válassza a BLACK márkájú minőségi barkács termékeket.

Garancia érvényesítése:

Amennyiben garanciális időszak alatt meghibásodott BLACK szerszáma, az alábbi lépésekkel tudja érvényesíteni a garanciát. 

1.Jutassa vissza hozzánk a terméket, úgy ahogyan azt megkapta, (esetleges kiegészítőkkel, dobozába csomagolva, garanciát igazoló számlát mellékelve, akár emailben küldve azt) 

2. A visszaérkezett terméket bevizsgáljuk és ezt követően értesítjük önt a bevizsgálás eredményéről. (visszaérkezést követő 3-5 munkanap)

3.Miután garanciális javításra/cserére került a termék  emailben, vagy ha kéri telefonon fogjuk értesíteni, hogy átveheti a javított terméket. (Amennyiben futárszolgálattal szeretné, hogy küldjük vissza a terméket, azt kérjük előre jelezze!)

4.Számlát mindenképp csatolja a visszaküldött termékhez, mivel csak ennek megléte ellenében tudunk garanciális javítást biztosítani. (Ezt elegendő e-mailben csatolni)

FIGYELEM: 

A meghibásodott garanciális termékeket a Bp. gyömrői út 76-80 Black tools & co kft. telephelyén vesszük át.

A garancia érvényesítéséhez a meghibásodott gépet ne kezdje megszerelni, mert így érvényét veszti a termék garancia 

Ne dobja ki a termékhez tartozó alkatrészeket, csomagolást, mert meghibásodás esetén erre is szükség lesz.

Amennyiben a garanciális terméket nem tudja gyömrői úti telephelyünkön átvenni, úgy választhat futárszolgálatos kézbesítést, ennek költsége a vásárlót terheli.

Ne legyen több bosszantó meglepetés!

Mielőtt cselekszel, tájékozdj jogaidról itt: