Pneumatikus szerszámok

Black Pneumatikus szerszámok

Szedtél már ki játszi könnyedséggel bitang erős csavarokat, vagy fújtál kereket néhány másodperc alatt? Csökkentsd le drasztikusan munkaidődet és kontrolláld fél kézzel a levegő erejét! Soha nem volt még ilyen könnyed a munkavégzés, mint ezekkel az eszközökkel.

Nézz körül és válassz! Rendeld meg a saját pneumatikus szerszámodat és 2-3 munkanapon belül kiszállítjuk neked. 45 ezer forint felett ráadásul ingyenesen!

Ingyenes szállítás 45 000 Ft-tól
Kéziszerszámok 30év törésgaranciával
Barkácsgépek 2 év garanciával
Országos 2 napos kiszállítás
Pneumatikus szerszámok:
Szűrő

Miért a blackszerszam.hu?

Webshoppunkban vásárolt, minden BLACK és BENSON kéziszerszámunkra, 30 év törésgaranciát biztosítunk.

Minden elektromos, akkumulátoros, benzin motoros, pneumatikus kisgépre, gépre 2 év garanciát biztosítunk!

Csak utólag derült ki, hogy nem megfelelő a termék? Semmi pánik! A törvényben előírt 14 nap helyett, nálunk 30 napon belül, azaz majd 5 hétig nyugodtan meggondolhatod magad. Ha visszaküldöd a termékünket, mi visszaadjuk vásárlásod teljes árát! 

A bankkártyás fizetést az OTP simple biztonságos rendszere biztosítja. Bankkártyás fizetést választva automatikusan az OTP felületén végezheted el az utalást, mely rejtve van, nem csak a blackszerszam.hu, de bármilyen harmadik fél elől.

Megrendelésedtől számított 2-3 munkanapon belül, házhoz is érkezik a csomag.  A házhozszállítást a megbízható GLS biztosítja.

Csomagod helyzetéről, nem csak emailben, de sms-ben is értesítést kapsz majd!

Utánvétes fizetést választva, csomagátvételkor nem csak készpénzzel, de kártyával is fizethetsz majd.

Minőségi GLS házhozszállitási dijjak:

 

45 000 Ft alatt,

  • Express helyszíni átvétel: 2790Ft
  • GLS házhozszállítás 1899Ft
  • GLS csomagpontba a szállítás  csak 1399Ft

 

45 000 Ft-tól,

  • INGYEN házhoz vagy csomagpontba szállítjuk a rendelésed 

 

Házhozszállítási áraink és a házhozszállítási idő, egységesek az ország bármely pontjáról is rendelsz. Rendelésed 48 órán belül kiszállítjuk.

A Black Tools Hungary nagykereskedés webshopjában, nem csak garanciával vásárolhatsz Black barkács termékeket, de első kézből értesülhetsz a Magyarországra behozott újdonságokról is-

 

Nagyon sürgősen kellene?

Az EXPRESS helyszíni átvét szolgáltatásunk által, rendelésedet előre vesszük a sorban, így 2 órán belül már át is veheted azt a Bp. gyömrői út 76-80 szám alatt található telephelyünkön!

 

CSAK munkanapokon (10:00 – 15:00-közt)

Bővebb információk:

A BLACK pneumatikus szerszámok sosem fogynak ki a szuszból

Volt már a kezedben pneumatikus kerékkulcs, vagy csiszológép? Ha igen, akkor ezek a szerszámok igazán neked szólnak, ha pedig nem, akkor itt az ideje megismerkedni velük! A BLACK pneumatikus szerszámok az autószereléstől kezdve, a csavarhúzáson át, a falcsiszolásig, szinte mindenben segítségedre lesznek. Ha szeretnéd te is a csábító levegő erejét kölcsön venni, hogy erőlködés nélkül csavarhasd ki a legragaszkodóbb csavarokat is, akkor ezek lesznek a Te eszközeid!

Mi is az a pneumatikus szerszám?

A pneumatika szó a mozgást jelenti, amit a sűrített levegő erejével keltenek életre. A pneumatikus működtetés pedig azon az elven alapul, hogy a természetes nyomású levegőt, légkompresszor segítségével összesűrítik és egy direkt erre a célra készült fém csatlakozós, pneumatikus gumitömlővel az adott szerszámot működtetik. Mivel a levegő nyomása odabent nagyobb és sűrűbb, így ezt az erőt képes átvinni a szerszám a munkaterületre. Legyen szó festékszóró, emelő, vagy kerékkulcsról, a sűrített levegő erejét, szinte minden területen használják már.

Pneumatikus szerszámkészlet minden időszakra

Nem kell profinak lenned, hogy tudd használni ezeket a szerszámokat! Elsőre talán ijesztőnek hangzik, hogy ekkora erőt képvisel egy eszköz, de hidd el, ha a leírtaknak megfelelően használod, olyan könnyű lesz vele a szerelés, mint még soha. A pneumatikus szerszámkészletekből a BLACK-nél találhatsz komplett, mindenre kiterjedő, 33 darabos készletet is.

Levegős működtetésű szerszámok

A különféle munkák szerteágazó megoldásokat követelnek. Nem lehet ugyanakkor mindent kézzel megoldani, mert egy-egy túlhúzott, vagy évek óta rozsdás, akadékos csavar mindig bejöhet a képbe. Ha pedig a faipari szerszámok világában érzed otthon magad és a csiszolásban is már csak a gyötrelmet és a kínkeserves munkát látod, akkor ebben is segítségedre lehetnek a pneumatikus szerszámok. A fém kerékfújó pisztollyal és a levegővel, ripsz-ropsz felfújhatsz akármilyen lapos kereket, vagy bármely más eszközt, amit a levegő formál meg. Ha valami elképesztően nagy, ipari méretű csavarok leszedése a feladat, akkor sem kell egy percig félned. A BLACK ipari légkulcs a buszok és kamionok kerekeinek és egyéb tartó elemeinek ki-és becsavarozására lett megalkotva. A racsnis csavarkulcsról nem is beszélve, amivel ha van egy kis műhelyed, a hétköznapi, könnyed szerelési folyamatokat is remekül kivitelezheted.

Olvasd el, mielőtt vásárolsz!

Legyen szó barkács munkáról, vagy profi felhasználásról, egy sűrített levegős szerszám nem megy magától. Szükséged van egy olyan levegő kompresszorra, amely képes működtetni azt. Lehetőleg léghűtéses legyen, rendelkezzen állítható nyomásszabályzó rendszerrel, ha csak a szerszámon nem lehet állítani a kimenő levegő erősségét. A tartály térfogata, kapacitása és nyomásátvitele pedig a szerszám és a munka meghatározásától függ. Egy szó mint száz, a sűrített levegős, másnéven pneumatikus szerszámok és szerszámkészletek remekül helyettesítik az emberi erőt, így neked egy ilyen gép és egy levegő kompresszor beszerzése után, nem marad más hátra, mint hogy erőlködés és hosszas folyamat helyett, kényelmesen és egyszerűen dolgozhass. Nézz szét a BLACK webáruház kínálatában és válassz magadnak szerszámot jó hosszú időre!

Black Pneumatikus szerszámok

Szedtél már ki játszi könnyedséggel bitang erős csavarokat, vagy fújtál kereket néhány másodperc alatt? Csökkentsd le drasztikusan munkaidődet és kontrolláld fél kézzel a levegő erejét! Soha nem volt még ilyen könnyed a munkavégzés, mint ezekkel az eszközökkel.

Nézz körül és válassz! Rendeld meg a saját pneumatikus szerszámodat és 2-3 munkanapon belül kiszállítjuk neked. 45 ezer forint felett ráadásul ingyenesen!