BLACKTOOLS

szerszámok
hivatalos forgalmazója

A kezdő szakemberek megbízható szerszám boltja

Hogyan lett ekkora ez a márka? Miért választják a kezdő szakemberek? A BLACK Szerszám webáruház, másnéven BLACK TOOLS, 2018 óta jelen van Magyarországon is. Ekkor még csak néhány szerszám bolt polcain lehetett találni egy-egy terméket. A masszív, profi minőségű szerszámokban, a magyarországi tulajdonos és ügyvezető, Gregoryan Alex látta meg a lehetőséget. Ennek következtében, a BLACK szerszám márka, nem csak a Lengyel, Cseh és Szlovák piacon, de immár 4. éve, Magyarországon is kapható.


“Ez a márka lesz a kezdő szakemberek aranyat tojó tyúkja!”


A termékpaletta, mostanra több mint tíz szakma területét lefedi a majdnem 400 profi szerszámból álló BLACK webáruház, ami 2021-ben nyitotta meg online felületét a szakik előtt. Azóta több száz kezdő szakembernek adott lehetőséget a költséghatékony indulásra, hiszen a minőség mellett a kedvező árak is létfontosságúak a márkának. A BLACK 2022-ben ünnepelte a harmadik évfordulóját, ez idő alatt pedig bizonyította, hogy a minőség és a jó árak tökéletesen szolgálják a pályájuk elején lévő szakembereket.

Bemutatótermünk a Budapest, Gyömrői úti Black Tools Hungary

Black

Megbízható, profi minőségű szerszámok- egy helyen minden, ami egy kezdő szakembernek kell!

Célunk

A célunk, hogy a kezdő szakemberek igényeit első osztályú, költséghatékony szerszámainkkal kiszolgálhassuk, és elindíthassuk őket az önmegvalósítást útján.

Küldetésünk

Mivel Magyarországon kevés az igazán jó szakember, ezért támogatni szeretnénk a feltörekvő, tehetséges, fiatalokat, akik érdeklődnek a szakmák iránt. Az ő minőségi és mennyiségi kinevelésüket tűztük ki magunk elé, mint hosszú távú küldetés.

Mit teszünk még?

A környezetért:

Jelenleg a termékgyártás káros mellékhatásai az egész világra kiterjednek. Sajnálatos módon a kezedbe vett szerszámok is hagynak maguk után ökológiai lábnyomot, amelyek veszélybe sodorhatják a környezetünket. A BLACK márka nem csak a vásárlók igényeit elégíti ki, de tesz azért is, hogy a világunk egy jobb hely lehessen. Ezért a MyForest – Közösségi Erdőkért Alapítvánnyal együttműködve, minden vásárlás után, egy bizonyos összeget fák ültetésére adományozunk.

Te csak vásárolj nyugodtan, mi gondoskodunk róla, hogy a környezet se bánja.

BLACK Szerszám Webáruház

Kiknek ajánljuk és kiknek nem?

Sok céget kizárólag az érdekel, hogy minél többet eladjon termékeiből, azonban mi úgy döntöttünk szembemegyünk a trendekkel, számunkra a vásárlói elégedettség és a visszatérő törzsvásárlók a mérce. Mi csak azoknak ajánljuk a BLACK termékeket, akiknek valóban ez a lehető legjobb választás!

nem ajánljuk

Ajánljuk

Csapattagok

A BLACK csapata, akik minden erejükkel azon dolgoznak, hogy megkönnyítsék és élvezetessé tegyék a szakemberek számára a BLACK szerszám-tapasztalatot.

Sales
Manager

Gregoryan Alex

black tulajdonos gregoryan arayik1

Webdesigner és fejlesztő

Kékesi Gergő

black fejleszto kekesi gergo

Marketing
manager

Kocsis Ádám

black marketing kocsis adam1