BLACKTOOLS

szerszámok
hivatalos forgalmazója

Társad a barkácsban, a legjobb ár-érték arányban

A Black szerszám márka, azaz a Black Tools, Magyarországon már 2018-ban fellelhető volt, egy-két kisebb hobbi barkácsbolt polcain. A vásárlók már ekkor felfigyeltek az Indiában gyártott Black eszközök masszív minőségére, melynek hatására, a márkára máig is jellemző, folyamatosan növekvő kereslet alakult ki a hazai szerszámpiacon.

2019-től Gregoryan Alex (a jelenlegi Black Tools Hungary tulajdonosa és ügyvezetője) összefogta a Black márka itthoni, addigi merőben hányattatott sorsát és elindította a Black szerszám rendezett, töretlenül fejlődő magyarországi működését, melynek eredményeképpen, 2021 márciusában megnyitotta az első Black barkács szerszám webshopot!

Bemutatótermünk a Budapest, Gyömrői úti Black Tools Hungary

Black

Az első őszinte barkácsmárka.

Célunk

Célunk, hogy a Black barkácstermékek, megbízható, és legjobb ár-érték arányban kapható eszközöknek számítsanak Magyarországon is.

Küldetésünk

Egy olyan minőségi, hobbi szerszám márka felépítése, mely ha azt mondják barkács, neked is beugrik, BLACK

Mit teszünk még?

A környezetért:

Jelenleg a világon szinte minden termék gyártása ökológiai lábnyomot hagy maga után, így ez alól sajnos a szerszámok sem képeznek kivételt. Sokan mások ezt egy egyszerű legyintéssel el is fogadják, azonban mi úgy döntöttünk inkább cselekszünk. Épp ezért a vásárlások után befolyt bevétel egy részét fa ültetésre költjük. Ebben együttműködő partnerünk a MyForest – Közösségi Erdőkért Alapítvány.

Te csak vásárolj nyugodtan, mi gondoskodunk róla, hogy a környezet se bánja

Black barkács webshop

Kinek ajánljuk és kinek nem?

Sok céget kizárólag az érdekel, hogy minél többet eladjon termékeiből, azonban mi úgy döntöttünk szembemegyünk a trendekkel, számunkra a vásárlói elégedettség és a visszatérő törzsvásárlók a mérce.  Mi csak azoknak ajánljuk a Black termékeket, akiknek valóban ez a lehető legjobb választás!

nem ajánljuk

Ajánljuk

Csapattagok

A Black szerszám márka magyarországi csapata, kitartóan dolgozik a folyamatos fejlődés és az elégedett vásárlók érdekében.

Ügyvezető tulajdonos

Gregoryan Alex

black tulajdonos gregoryan arayik1

Webdesigner és fejlesztő

Kékesi Gergő

black fejleszto kekesi gergo

Marketing
manager

Kocsis Ádám

black marketing kocsis adam1