“A hivatalos magyarországi forgalmazó”

WEBSHOP

RÓLUNK

KAPCSOLAT

Barkácsgép kiegészítők

Húsvéti AKCIÓ

BLACK - Barkács webáruház
boltértékelés4.92 / 5
termékértékelés4.86 / 5
742 vélemény

Elérkezett a Januári raktár KIÁRUSTÁS! %%

Express átvétel
sürgős esetekre

Elérkezett a Januári raktár KIÁRUSTÁS! %%

ÓRIÁS júniusi AKCIÓ

BLACK

TOOLS

SZERSZÁMOK
HIVATALOS FORGALMAZÓJA

A KEZDŐ SZAKEMBEREK ÉS OTTHON BARKÁCSOLÓK

MEGBÍZHATÓ SZERSZÁM BOLTJA

Hogyan lett ekkora ez a márka? Miért választják a kezdő szakemberek? A BLACK Szerszám webáruház, másnéven BLACK TOOLS, 2018 óta jelen van Magyarországon is. Ekkor még csak néhány szerszám bolt polcain lehetett találni egy-egy terméket. A masszív, profi minőségű szerszámokban, a magyarországi tulajdonos és ügyvezető, Gregoryan Alex látta meg a lehetőséget. Ennek következtében, a BLACK szerszám márka, nem csak a Lengyel, Cseh és Szlovák piacon, de immár 4. éve, Magyarországon is kapható.


“Ez a márka lesz a kezdő szakemberek aranyat tojó tyúkja!”


A termékpaletta, mostanra több mint tíz szakma területét lefedi a majdnem 400 profi szerszámból álló BLACK webáruház, ami 2021-ben nyitotta meg online felületét a szakik előtt. Azóta több száz kezdő szakembernek adott lehetőséget a költséghatékony indulásra, hiszen a minőség mellett a kedvező árak is létfontosságúak a márkának. A BLACK 2022-ben ünnepelte a harmadik évfordulóját, ez idő alatt pedig bizonyította, hogy a minőség és a jó árak tökéletesen szolgálják a pályájuk elején lévő szakembereket.

BLACK black tools hungary bemutatoterem es nagyker 3
Black Tools Hungary gyomroi uti bemutatoterem 2
Black Tools Hungary gyomroi uti bemutatoterem

BLACK

Megbízható, profi minőségű szerszámok- egy helyen minden, ami egy kezdő szakembernek kell!

CÉLUNK

A célunk, hogy a kezdő szakemberek igényeit első osztályú, költséghatékony szerszámainkkal kiszolgálhassuk, és elindíthassuk őket az önmegvalósítást útján.

KÜLDETÉSÜNK

Mivel Magyarországon kevés az igazán jó szakember, ezért támogatni szeretnénk a feltörekvő, tehetséges, fiatalokat, akik érdeklődnek a szakmák iránt. Az ő minőségi és mennyiségi kinevelésüket tűztük ki magunk elé, mint hosszú távú küldetés.

admin

MIT TESZÜNK MÉG?

A KÖRNYEZETÉRT:

Jelenleg a termékgyártás káros mellékhatásai az egész világra kiterjednek. Sajnálatos módon a kezedbe vett szerszámok is hagynak maguk után ökológiai lábnyomot, amelyek veszélybe sodorhatják a környezetünket. A BLACK márka nem csak a vásárlók igényeit elégíti ki, de tesz azért is, hogy a világunk egy jobb hely lehessen. Ezért a MyForest – Közösségi Erdőkért Alapítvánnyal együttműködve, minden vásárlás után, egy bizonyos összeget fák ültetésére adományozunk.

TE CSAK VÁSÁROLJ NYUGODTAN, MI GONDOSKODUNK RÓLA, HOGY A KÖRNYEZET SE BÁNJA.

Tovább a webshopra

NEM AJÁNLJUK

Ha neked mindegy, hogy megtakarítasz-e pénzt a professzionális szerszámaid vásárlásakor, vagy nem.

Ha filléres, minőségtelen szerszámok után kutatsz.

AJÁNLJUK

Kezdő szakembereknek, akik éppen betanulnak és/vagy a pályájuk elején saját szerszámokat vásárolnának.

Olyan szakembereknek, akik egy ideje már a saját szakmájukban dolgoznak, de úgy érzik itt az idő saját vállalkozásba kezdeni, ehhez pedig profi minőségű, kedvező árú szerszámokat keresnek.

Haladó barkácsmestereknek, akik nem riadnak vissza egy nagyobb teljesítményű gép láttán sem. Akik komplex feladatokat szeretnének otthon, megbízható gépekkel elvégezni.

Rutinos szakiknak, akiknél a hosszú évek kemény munkája során elhasználódtak a szerszámok, és egy megbízható, de nem gatyatépő árcédulával rendelkező szerszámot akarnak.

CSAPATTAGOK

A BLACK csapata, akik minden erejükkel azon dolgoznak, hogy megkönnyítsék és élvezetessé tegyék a szakemberek számára a BLACK szerszám-tapasztalatot.

Sales

MANAGER

Gregoryan Alex

black tulajdonos gregoryan arayik1

WEBDESIGNER ÉS

FEJLESZTŐ

Kékesi Gergő

black fejleszto kekesi gergo 300x243 1

MARKETING

MANAGER

Kocsis Ádám

black marketing kocsis adam1

SZÍVESEN LENNÉL VISZONTELADÓNK?

Tovább a kapcsolat oldalra

KÍVÁNCSI VAGY A BLACK TERMÉKEKRE?

Tovább a webshopra

Szerezd meg 1000Ft-al olcsóbban!

CSATLAKOZZ TE IS!

A feliratkozóknak azonnal felhasználható, 1000Ft-os kupont küldünk!